Comença amb èxit 'l'Urgell, un passeig entre els ametllers' 

Redacció | Foto: Consell Comarcal de l'Urgell

Aquest passat cap de setmana s’han iniciat les passejades ‘l’Urgell, un passeig entre ametllers’, organitzades per l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de l’Urgell.

Més de 130 persones han participat en les primeres passejades per descobrir l’espectacle cromàtic de la floració dels ametllers i els productes de proximitat de l’Urgell, acompanyats de guies professionals que els han explicat el procès que segueix l’ametlla d'ençà que floreix l’arbre, fins que es recull el fruit. Les flors presenten tonalitats blanques i roses, que mostren la bellesa que la natura ofereix.

Hi ha dues opcions, Belianes i Vilagrassa que es poden combinar amb tastos de vins i sidra als cellers de la comarca.

Les properes caminades tindran lloc els dies 17, 18, 19, 24, 25 i 26 de març. Les inscripcions i el pagament es fan a través de la web www.turismeurgell.cat. Les places són limitades i són aptes per a tots els públics, ja que les passejades tenen una durada d’una hora i mitja aproximadament.

Una bona oportunitat per conèixer la natura, el paisatge rural, posar en valor la feina del camp i els productes de proximitat de l’Urgell.

També s’ha organitzat el Concurs d'Instagram ‘L'Urgell, un passeig entre ametllers’, amb el  +#floraciourgell23, per tal que les persones que els agrada la natura i la fotografia puguin participar-hi i guanyar un premi , que consisteix en un dinar per a dues persones, al bar restaurant @vallbonacafe de Vallbona de les Monges. El termini finalitza el  31 de març.