La Coral Infantil Mestre Güell de Tàrrega celebra el seu 60è aniversari amb la Trobada Juguem Cantant de les Terres de Ponent

Hi han participat un total de 150 cantaires de diferents corals del territori: la Coral Nova Cervera de Cervera, la Coral Bon Cant d'Agramunt, la Coral Ginestell d'Alguaire, la Coral Shalom de Lleida i la Coral Mestre Güell de Tàrrega
IMG_9541
photo_camera Trobada Juguem Cantant de les Terres de Ponent amb motiu del 60è aniversari de la Coral Infantil Mestre Güell. © Asmaa R. Bellahbib

La Coral Infantil Mestre Güell aquest any compleix els 60 anys de vida i per celebrar-ho, ahir, van dur a terme la Trobada Juguem Cantant de les Terres de Ponent.

La trobada “Juguem Cantant” consta de dues parts tal com el seu nom indica. Jugar i cantar. Al matí es va fer un assaig, seguit del concert, que va omplir de gom a gom el Teatre Ateneu de Tàrrega. L'acte va finalitzar amb un dinar amb tallers de jocs per a tots els participants en la trobada. Prèviament, per amenitzar la festa, van fer una cercavila amb els Gegants Tararots i els nans de Tàrrega.

El concert va constar de dues cançons (La Màgia del compositor M. Ibáñez i els Pallassos del compositor Josep Barcons i Palau) i seguidament la cantata La vaca Florinda de l'autor Manel Justícia Rivasés. Hi han participat un total de 150 cantaires de diferents corals del territori: la Coral Nova Cervera de Cervera, la Coral Bon Cant d'Agramunt, la Coral Ginestell d'Alguaire, la Coral Shalom de Lleida i la Coral Mestre Güell de Tàrrega. Per acabar el concert, l'alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan Vallverdú i el regidor de Cultura, Carlos Vílchez van entregar un petit obsequi a totes les Corals que van participar.

Núria Gené Miralles, una de les actuals directores de la Coral Infantil Mestre Güell, s'ha mostrat molt satisfeta amb la celebració, i ha remarcat que ‘vam creure que la millor manera de celebrar el nostre 60è aniversari era amb les corals amigues dels pobles dels voltants, i amb una cantata, com ‘La vaca Florinda’, que han pogut gaudir tant el públic com els petits cantaires’.

L'alcaldessa, Alba Pijuan Vallverdú, per la seva part, va felicitar a tots els nens i nenes que van participar en la trobada i a la Coral Infantil Mestre Güell ‘una coral que és una part fonamental de l'activitat cultural de Tàrrega’.

La Coral Mestre Güell és una entitat cultural fundada el 1963 pel Sr. Josep Cercós, amb la finalitat de fer gaudir el cant coral als nens i nenes de 4 a 16 anys de la ciutat. És una secció de l’Ateneu de Tàrrega i a la vegada forma part del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC).