Culminen les obres de millora de l'avinguda de Balaguer de Tàrrega

Les voreres han guanyat espai arribant fins als 2,5 metres d'amplada i amb l'aplicació d'un nou tram
L'avinguda de Balaguer de Tàrrega, enllestida ©AjTàrrega
photo_camera L'avinguda de Balaguer de Tàrrega, enllestida ©AjTàrrega

Les obres de millora urbanística de l’avinguda de Balaguer, a Tàrrega, han conclòs aquesta setmana, donant un nou aspecte a aquest vial que connecta el cor de la ciutat amb el barri de Fàtima. El projecte, amb un cost de 139.680 euros, ha permès ampliar les voreres del costat sud del carrer, prioritzant la comoditat i seguretat dels vianants.

En total, s’ha actuat sobre una superfície de 1.124 metres quadrats, destacant l’ampliació de l’espai de les voreres, arribant fins als 2,5 metres d’amplada. A més, s’ha afegit un nou tram, millorant l’accessibilitat d’aquesta zona, malgrat que ha cagut anul·lar una dotzena de places d'aparcament.

L'actuació l'ha dut a terme l'empresa Boscirem SL renovant el paviment amb formigó i llambordes

Les tasques no només s’han centrat en les voreres, sinó també en la infraestructura de l'avinguda. S’ha substituït la xarxa d’aigua de boca d'una canonada de fibrociment per una nova canonada de polietilè. L’Ajuntament de Tàrrega també ha afegit mobiliari urbà com papereres i pilones, així com la plantació de dos arbres per millorar la vegetació de la zona i la nova senyalització.

Amb aquestes actuacions, el consistori busca millorar tant l'avinguda de Balaguer com els carrers adjacents: Indústria, Montsec, Lleida, Verge del Remei, Ramon Novell i Anglesola.