Curs virtual d'introducció al llatí a l'Arxiu Comarcal de l'Urgell

Text: Redacció / Foto: Arxiu Comarcal de l'Urgell

L’Arxiu Comarcal de l’Urgell durà un curs virtual d’introducció al llatí clàssic (nivell 4) durant el mes de juny amb l’objectiu d’avançar en l’aprenentatge de la morfologia (nominal i verbal) i la sintaxi del llatí clàssic. Els alumnes podran comprendre textos llatins de dificultat mitjana-baixa.

El curs, impartit per Víctor Sabaté, investigador de la Secció de Filologia Llatina i Lingüística Indoeuropea de la Universitat de Barcelona (UB), combinarà l’estudi autònom (per bé que pautat) de la morfologia llatina amb l’aplicació pràctica dels coneixements sobre sintaxi adquirits durant les sessions virtuals. Se seguirà una metodologia d’aprenentatge de la llengua en què els alumnes, a partir de textos preparats ad hoc, aniran veient de manera activa i gradual els diferents aparats del programa.

La inscripció, oberta fins dilluns vinent dia 31 de maig, es fa mitjançant la butlleta d’inscripció complimentada que podeu fer arribar  a l’Arxiu Comarcal de l’Urgell a l’adreça electrònica [email protected])

El curs s’impartirà a l’Aula virtual de l’Arxiu Comarcal de l’Urgell.