Arrenca la campanya de bons de descompte ‘Fira’t a Tàrrega’

Foto: Ajuntament de Tàrrega.

L’Ajuntament de Tàrrega, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, posa en marxa una nova iniciativa per fomentar les compres de proximitat i donar suport als establiments de la ciutat. En el marc de la campanya Fira’t a Tàrrega, el consistori posa a disposició de la ciutadania 50.000 euros en vals de descompte de 5 euros cadascun bescanviables als establiments adherits a la iniciativa. Tothom que es registri a la pàgina web bons.tarrega.cat podrà descarregar-se quatre bons que li permetran estalviar-se fins a 20 euros en les seves compres durant el mes d’abril.

Aquesta campanya, pionera a la ciutat, és possible gràcies al conveni signat entre l’Ajuntament i la Cambra de Comerç i Indústria de Tàrrega, encarregada de gestionar els pagaments que hauran de rebre els negocis que donen suport a la iniciativa. De moment, s’hi han adherit una quarantena llarga d’establiments entre els quals trobem botigues de roba i calçat, òptiques, comerços d’electrònica i electrodomèstics, botigues de material esportiu, joieries, establiments dedicats a la venda de parament de la llar i decoració, llibreries i papereries, perruqueries i centres d’estètica, establiments de restauració i cinema, ferreteries, estudis de fotografia o botigues d’alimentació. El llistat complet dels comerços en els quals les persones consumidores poden bescanviar els seus vals a partir de demà mateix es pot consultar al webbons.tarrega.cat.

Val a dir que els establiments que vulguin sumar-se a la iniciativa impulsada per l’àrea de Promoció Econòmica, poden donar-s’hi d’alta durant tot el mes d’abril. Ara bé, han de tenir present que la campanya culmina el dia 30 del mateix mes. Només han de registrar-se a la plataforma bons.tarrega.cat i, un cop acreditats per formar-ne part, hauran d’acceptar els vals que els lliurin els seus clients. Aquesta operació quedarà registrada a la pròpia plataforma per tal que en dies posteriors els comerciants i restauradors rebin els abonaments corresponents a través de la Cambra de Comerç.

Campanya que beneficia tothom qui compra a Tàrrega

Totes les persones que facin les seves compres a la capital de l’Urgell (ja siguin empadronades a la ciutat com no) poden gaudir dels bons de descompte sempre que es registrin a la pàgina web bons.tarrega.cat. Un cop completin el registre podran descarregar-se un total de quatre bons de 5 euros per persona. Per poder utilitzar els vals, han de fer compres per un import superior a 15 euros i en podran bescanviar d’un a quatre segons el valor de les compres que realitzin.

Aquelles persones que puguin tenir dificultats a l’hora de formalitzar el registre podran adreçar-se a l’àrea de Promoció Econòmica del consistori, situada a la Casa Consistorial, on se’ls facilitaran els bons de descompte presentant el DNI.

Per a més informació, cal contactar amb l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega, trucant al telèfon 973 31 16 08 o enviant un correu electrònic a [email protected].