Detenen un home a Tàrrega per robatori amb força i estafa

L'individu va trencar el vidre d'un cotxe amb la tapa d'una claveguera per sostreure'n una cartera
Mossos d'Esquadra de la Generalitat de Catalunya ©Mossos
photo_camera Mossos d'Esquadra de la Generalitat de Catalunya ©Mossos

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Tàrrega van detenir aquest dilluns un home de 34 anys, sospitós de robatori amb força, estafa i distribució de moneda falsa.

Els fets es van desencadenar després d'un avís al 112 d'un ciutadà que va presenciar un robatori en un vehicle estacionat al carrer Palafanga de la capital de l'Urgell. Segons les informacions, l'individu hauria accedit a l'interior del vehicle trencant el vidre amb una tapa de claveguera i n'hauria sostret una cartera.

El sospitós va ser localitzat al carrer Santa Clara, on se'l va detenir

En el moment de la detenció, l'home portava cinc bitllets falsos, un de 50 euros, un de 20 i tres de 10 euros. Els agents van descobrir que aquella mateixa tarda l'home havia perpetrat un robatori en un establiment del carrer Sant Pelegrí, on va adquirir un casc de bicicleta. Utilitzant dos bitllets falsos per pagar, l'home va aprofitar la confusió del botiguer per fugir amb el casc i les monedes del canvi.

El detingut, que ja comptava amb antecedents, va ser presentat davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cervera aquest dimarts.