Ja està disponible el carnet comarcal de piscines de l’Urgell

En la darrera edició es van vendre uns 1.077 carnets aproximadament entre totes les modalitats

 

 

WhatsApp Image 2023-06-08 at 13.15.17
photo_camera Presentació del nou carnet comarcal per les piscines de l'Urgell. © Consell Comarcal de l'Urgell

El president del Consell Comarcal de l'Urgell, Gerard Balcells, acompanyat de diversos alcaldes de la comarca han presentat a Bellpuig, el nou carnet comarcal de piscines per a aquesta temporada, que permetrà l’accés a 17 piscines de l'Urgell, de juny a setembre.

Aquesta iniciativa va néixer l’any 2016 i any rere any ha tingut molt bona acollida entre els usuaris. En la darrera edició es van vendre uns 1.077 carnets aproximadament entre totes les modalitats. Enguany es mantenen els preus, que són els següents:

  • Forfet individual – 40 €
  • Forfet família nombrosa/monoparental – 30 € per persona
  • Majors de 65 anys i discapacitats – 25 €
2
Cartell informatiu de les piscines adherides al forfet. © Consell Comarcal de l'Urgell

El forfet dona accés a les piscines dels municipis d’Agramunt, Anglesola, Belianes, Bellpuig, Castellserà, Ciutadilla, la Fuliola, Maldà, Nalec, els Omells de na Gaia, Preixana, Sant Martí de Riucorb, Tornabous, Vallbona de les Monges i Verdú. Aquesta temporada s’hi incorporen també Altet i Claravalls.

Amb aquesta actuació, es vol potenciar l’ús de les piscines i incrementar així el nombre d’abonaments de tota la temporada. A la vegada, es fomenta el coneixement del mateix territori per part dels ciutadans, i noves experiències de lleure en aquest període estiuenc.