Dos alumnes de l'escola Alba guanyen els primers premis del certamen de pintura El Balcó de les Arts 2019 i disseny Bardinet de la Fundació SETBA

Lliurament de premis El Balcó de les Arts.
photo_camera Lliurament de premis El Balcó de les Arts.

Grup Alba

Dos alumnes de l’escola Alba de Tàrrega han guanyat els primers premis del certamen de pintura El Balcó de les Arts 2019 i de disseny Bardinet de la Fundació SETBA. 

Joel Garcia s’ha emportat el primer premi del certamen de pintura amb l'obra Tocado y hundido, feta amb pintura amb corró i pinzell. El centre educatiu s'emporta una ajuda econòmica de 4.000€ i el guardonat, un lot de productes de pintura, una entrada al museu del Barça i un taller creatiu amb els artistes del projecte La Casa de Carlota. 

Per la seva part, Esperanza Palacios ha guanyat el premi de disseny i ha rebut 500 euros. El seu dibuix es convertirà també en l'etiqueta d'un dels vins Lacrima Baccus de l'empresa Bardinet.Palacios també ha pogut gaudir d'un taller artístic amb la gent del projecte La Casa de Carlota, col·laboradors del certamen.

Ahir al vespre es van donar al Caixa Fòrum de Barcelona els premis de la novena edició del certamen de pintura El Balcó de les Arts 2019, adreçat a persones amb discapacitat i organitzat per SETBA fundació. Enguany s'han presentat 781 participants de 55 entitats de tota Catalunya.

El Balcó de les Arts és un projecte que vol potenciar les dots artístiques de persones amb discapacitat intel·lectual i incentivar aquest col·lectiu per treballar en el terreny de les arts plàstiques.Amb aquesta iniciativa la Fundació Setba vol dignificar la feina i el talent d’aquestes persones, donant-los un tracte igualitari, deixant de banda els prejudicis i promovent la integració i la solidaritat.