El 2n festival a2m de Tornabous amenitzarà l'estiu amb deu propostes d'animació infantil, teatre i música

Text: Laia Pedrós / Foto: Laia Pedrós

Tornabous ha programat una desena d'actuacions en el marc del festival a2m, que celebrarà la seva segona edició durant l'estiu amb els objectius de dinamitzar els tres pobles del municipi, fomentar el turisme de proximitat, donar a conèixer el patrimoni i donar suport a la cultura, segons ha detallat Ramon Oromí, membre de l'organització.

Pel que fa a la programació, el regidor de Cultura, Víctor Franco, ha explicat que "l'hem distribuït en tres àrees: animació infantil, teatre i música".

Els més petits gaudiran de les actuacions de Carlitos Miñarro amb Superbaby (8 de juliol, plaça de la Vila, Tornabous); la companyia Dani Caracola amb Bon dia i bon sol! (29 de juliol, plaça de ca l'Eloi, Tornabous) i la companyia la Pantomima amb el Mag Ventura (4 setembre, Molí d'Espígol, Tornabous).

En l'apartat teatral actuaran Punt Moc amb GAGSonTRIX (15 de juliol, Parc de les Escoles, La Guàrdia d'Urgell) i Les Walkiries amb Avui cuines tu! (19 d'agost, carrer de la Pau, El Tarròs).

Finalment, quant a la música actuaran Pep Lladó i Carlitos Miñarro amb La rumba blanca (8 de juliol, plaça de la Vila); Gessamí Boada amb On començo jo (22 de juliol, Espai Lluís Companys, El Tarròs); Alidé Sans amb Henerècla (12 d'agost, nucli antic, La Guàrdia d'Urgell); Carles Belda & Marc Serrats amb Dos pardalets i dj Selektah Elektra (27 d'agost, Parc del Reguer, Tornabous) i Cesk Freixas amb Memòria (4 de setembre, Molí d'Espígol).

L'alcalde, David Vilaró, ha indicat que el festival compta amb un pressupost de 4.000 euros i en aquesta edició s'estrenaran diferents escenaris com l'accés a la torre del Guàrdia d'Urgell o el Molí d'Espígol, on actuarà Cesk Freixas en una col·laboració amb l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural.

Les entrades (2 euros) i els abonaments (10 euros) ja es poden adquirir al web a2m.cat.