El 9è Mercat del Vehicle d’Ocasió de Tàrrega ven un total de 94 automòbils

Foto: Ajuntament de Tàrrega.

L’Ajuntament de Tàrrega i els establiments d’automoció que van participar en la 9a edició del Mercat del Vehicle d’Ocasió, celebrat el maig passat, fan un balanç molt positiu del certamen i agraeixen públicament la bona resposta del públic a la convocatòria.

En aquest sentit, l’edició del 2022 s’ha saldat amb un total de 94 vehicles venuts, “una molt bona xifra en el context d’incertesa actual”, segons apunta l’organització.

Aquesta quantitat, tot i ser un xic inferior a la registrada l’any passat (quan se’n van vendre 116) supera amb escreix la de les edicions dels anys 2018 i 2019 (recordem que el 2020 el certamen es cancel·là a causa de la pandèmia) i ha sorprès gratament els professionals del sector.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica es valora el volum de negoci generat i la dinamització d'un sector amb molta presència a la capital de l'Urgell.

Celebrat al Parc Esportiu, el 9è Mercat del Vehicle d’Ocasió oferí 4.000 metres quadrats d’exposició i posà més de 350 vehicles a la venda per part d’una quinzena de concessionaris. La convocatòria va atreure nombrós públic provinent tant de la comarca de l’Urgell com d’altres indrets de les terres de Lleida, així com de poblacions de l‘Alt Pirineu i Aran, la Catalunya central, el Camp de Tarragona o la Franja de Ponent.

El consistori de capital de l’Urgell ha donat a conèixer les xifres finals del 9è Mercat del Vehicle d’Ocasió durant el lliurament del premi de 2.000 euros en metàl·lic corresponent al sorteig que s’ha realitzat entre totes les persones que van adquirir un automòbil en qualsevol dels estands participants en el certamen.

Josep Vilamajó Roig, veí de Bellpuig, ha resultat el guanyador per la compra d’un vehicle a l’establiment expositor Unicars Ponent de Tàrrega.

El consistori targarí patrocina el premi amb la voluntat de dinamitzar el certamen i animar les vendes. L’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú, Núria Robert, regidora de Promoció Econòmica, i Josep Gregori, representant d’Unicars Ponent, han fet entrega del taló a l’afortunat.