El Consell Comarcal de l'Urgell obté el certificat #FurgoFriendly

Foto: Consell Comarcal de l'Urgell.

La comarca de l’Urgell ha obtingut el segell turístic #FurgoFriendly com a territori que aposta i treballa per esdevenir un lloc de referència per al món caravanista i càmper. Aquest segell l’atorga Furgosfera, revista especialitzada en el món de les furgonetes càmper, on proposen viatges, sortides i zones de pernoctar per Espanya, Europa i altres zones.

Aquest reconeixement #FurgoFriendly de l’Urgell arriba després de diversos anys cultivant un estil de turisme alternatiu, responsable i sostenible que dinamitza els pobles rurals, promou la dinamització econòmica i el consum de producte local autòcton. El segell mostra que a la comarca, a banda d’àrees de pernoctat, també s’hi troben pobles amb encant, viles medievals, una gastronomia i productes de qualitat i uns paisatges variats per poder gaudir de passejades i de rutes de senderisme i bicicleta.

L’any 2019 hi havia 3 àrees a Preixana, Tàrrega i Vallbona de les Monges. En canvi, enguany hi ha un total de 15 àrees a diferents poblacions, gràcies a la col·laboració de Vanwoow.

Des de Turisme Urgell es continuarà treballant en la promoció de l’Urgell i les seves àrees de pernoctat. L’Urgell també disposa de la guia digital L’Urgell, càmper tour, gràcies a la col·laboració de Kucavana, on es pot descobrir una ruta en 3 etapes per sorprendre els viatgers. Més informació a la web de Furgosfera. Aquesta acció ha estat possible gràcies al suport del patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Ara Lleida.