El Consell Comarcal de l'Urgell oferirà tallers sobre el reciclatge del tèxtil dirigits a les associacions de dones de la comarca

Redacció| Foto: Consell Comarcal de l'Urgell

En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, des de l’àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de l’Urgell i el Consorci per a la Gestió dels Residus Urbans de l'Urgell s'han organitzat uns tallers dirigits a les associacions de dones de la comarca en els quals es faci palesa la situació actual del reciclatge del tèxtil i, a més a més, s'ofereixin accions possibles per a la seva reutilització en l’àmbit de la llar, vestimenta i complements. Aquest taller, d'aproximadament 45’ serà impartit per la Sra. Lluïsa Gabarra, dissenyadora tèxtil experta en reutilització.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d'un projecte de 3 anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L'objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus i enguany la temàtica es dirigeix al reciclatge tèxtil.

Els tallers programats són els següents:

-Dissabte, 19 de novembre a les 17 h Fuliola

-Dilluns, 21 de novembre a les 16 h Anglesola

-Dilluns, 21 de novembre a les 18 h Talladell

Dissabte, 26 de novembre a les 10.30 h Verdú

-Dissabte, 26 de novembre a les 12  h Ciutadilla

-Dilluns, 28 de novembre a les 11 h Tàrrega

-Dilluns, 28 de novembre a les 15.30 h Preixana

-Dilluns, 28 de novembre a les 17 h Bellpuig

-Dilluns, 28 de novembre a les 18.30 h Belianes

-Dilluns, 28 de novembre a les 20 h Sant Martí Maldà