El festival a2m de Tornabous encara la recta final

Redacció | Foto: Ajuntament de Tornabous

Després d’uns dies de repòs, el festival a2m encara la recta final de la seva tercera edició. Ho fa proposant una doble vetllada per aquesta setmana.

Dijous 25 d’agost, a les nou del vespre, l’Espai Lluís Companys del Tarròs, acollirà la presentació dels dos darrers projectes musicals del músic i compositor castellseraní David Pradas. A l’espectacle poètic-musical 'La línia més curta entre dos punts', posa música als poemes de Maria-Mercè Marçal i de Guillem Viladot. Pradas comptarà amb l’acompanyament d'Anna Guixé a la veu, Josep Maria Grañó a la bateria i la rapsoda Nú Miret.

Així mateix, a les 19.30 hores s'oferirà una visita comentada gratuïta a l'exposició permanent de l’equipament.

L’endemà divendres 26 d’agost, a les nou del vespre al Parc del Reguer de Tornabous, Edu Escaño arriba per presentar el Catàleg d'homínids dispersos, el seu primer disc en solitari, que combina el blues, el rock, el folk, la cançó d'autor o fins i tot el funk. El guitarrista i cantant s’envolta d’una colla d’artistes per fer realitat el projecte: Josep M. Virgili (baix i contrabaix), Josep Berenguel (harmònica), Irene Chaubell (veu i xiulets), Sisco Ayala(bateria) i Ramon Macià (teclats).

En ambdós casos, l’entrada a cada vetllada és de 2 euros i hi haurà servei de barra. Així mateix, les participants cal que es portin la cadira de casa i si volen, el sopar. Podeu trobar més informació al web a2m.cat