El fundador de Plant for the Planet participarà a la 3a jornada d'emprenedoria jove Llavors de Futur de Tàrrega

Text: Redacció / Foto: Grup Alba

El Teatre Ateneu de Tàrrega acollirà aquest divendres 25 d'octubre a 400 joves de 4rt d'ESO, batxillerat i cicles formatius dels instituts de Tàrrega a la tercera edició de la jornada Llavors de Futur d'Emprenedoria Social Jove, organitzada pel Grup Alba i Ponent Coopera. L'objectiu del projecte és promoure l'emprenedoria a partir de conèixer experiències d'altres joves que han portat a terme idees transformadores  en el seu entorn.

La sorpresa d'aquest any és la presència de Felix Finkbeiner, ecologista alemany i fundador de l'organització internacional en defensa del medi ambient Plant for the Planet. Coincidint amb la seva visita, l’empresa Borges realitzarà una plantada d’arbres fruiters a la finca Mas de Colom, donant així el tret de sortida al Pla d’Acció de la Biodiversitat que es durà a terme a la finca.

La segona experiència que es presentarà a la jornada és la d'Ignasi Eiriz, fundador i SEO de la plataforma i App de roba sostenible Ethical Time, i en tercer i últim lloc es presentarà una de les idees finalistes al concurs internacional Green for the city celebrat aquest mateix octubre a Barcelona.

Finalment, la jornada també acollirà el lliurament de premis del Concurs d'idees Emprenedores.