El Grup Alba anima a les empreses a apostar per les polítiques de desenvolupament sostenible

Un moment de la jornada.
photo_camera Un moment de la jornada.

Laia Pedrós

Un centenar d'empresaris de les comarques de Lleida han participat aquest dijous en la tercera jornada empresarial, impulsada pel Grup Alba a Tàrrega i el seu servei de formació i inserció Enfoc amb el suport d’Incorpora de ‘la Caixa’, en la qual han animat als assistents a incorporar en les seves polítiques els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible), és a dir, que apostin per la sostenibilitat a nivell social, econòmic i mediambiental.

La directora d'Alba, Maite Trepat, ha destacat que "aquesta jornada ens serveix per escampar la llavor i aconseguir que cada vegada siguin més les empreses que es comprometin amb un territori socialment més responsable". Trepat ha indicat que "moltes de les empreses veuen Alba com un bon aliat per tirar endavant projectes conjunts”.

La ponència principal de la jornada ha anat a càrrec de Marcos González, president i fundador de Corresponsables.com, un mitjà digital de referència en l'àmbit del periodisme i la comunicació de la responsabilitat social. González ha animat els empresaris "a comunicar i difondre les accions que impulseu, ja que així la gent ho sabrà, se sumarà i aconseguirem construir un món millor per a tots".

La jornada, que ha acabat amb una xerrada del Postureig Lleida sobre emprenedoria solidària, també ha inclòs una taula rodona entre representants d'empreses que ja porten a terme accions de responsabilitat social com Intermón Oxfam, el Grup Borges, Diana Pet Food i Termix.