El Grup Alba impulsa jornades de voluntariat corporatiu que estrenen treballadors de Leds C4 amb un matí immersos en el dia a dia de l'entitat

Text: Laia Pedrós / Foto: Laia Pedrós

El Grup Alba de Tàrrega ha fet un pas més per donar-se a conèixer entre les empreses del territori i organitza jornades de voluntariat corporatiu. La directora d'Alba, Maite Trepat, ha explicat que "es tracta d'una acció de sensibilització molt positiva que permet trencar les barreres que existeixen amb les persones amb discapacitat". Una de les primeres empreses a participar en aquesta experiència ha estat la companyia internacional Leds C4, instal·lada a Torà. Una trentena dels seus treballadors han compartit el matí d'aquest divendres amb usuaris d'Alba i han dut a terme de forma conjunta els diferents tallers que fan habitualment, així han practicat el bocce, han fet sucs, tallers d'art i una activitat d'estimulació sensorial a més de practicar jocs.

La responsable de recursos humans de Leds C4, Laura Monsó, ha valorat molt positivament l'experiència i ha destacat que "Alba és una entitat amb la que compartim territori i valors com la responsabilitat, la innovació, la millora constant i la passió com a eix dinamitzador de la nostra activitat".

Cal recordar que el Grup Alba compta amb una Xarxa d'Empreses Sòcies de la qual formen part actualment una quinzena d'empreses. Aquestes col·laboren amb el Grup Alba amb una aportació econòmica anual així com en diferents projectes que tenen un impacte real en les persones que atén l'entitat.