El Grup de teatre BAT Tàrrega proposa una obra plena d’embolics a les tardes del 25 i 26 de desembre

Redacció | Foto: BAT Tàrrega

Com de costum, el grup teatral BAT ens proposa passar les tardes dels dies de Nadal (21:30 h) i Sant Esteve (19 h) gaudint del teatre. En aquesta ocasió, Joan Ribó dirigeix ‘Embolica que fa fort’, un text de Maribel Masip interpretat per Carles Cabrera, Sílvia Clop, Rosa Anna Sans, Gerard Bergalló, Maria Nadal, Mercè Riera, Alexandre Barquets, Laura Visa, Lorena Conejero, Pere Palomino i Estanis Farré. Intèrprets veterans i altres que debutaran seran els encarregats de representar aquesta comèdia d’embolics nadalencs.

La filla d’una família acomodada tornar a passar Nadal a casa dels pares, fa tres mesos que té parella, però a causa de la rectitud dels pares no gosa a presentar-lo, farà un invent que resultarà un daltabaix familiar. Els enganys i tripijocs de la filla, els secrets amorosos del pare i la sexi de la mare, portaran a la família a passar un Nadal diferent.

Les entrades tenen un cost de 10 euros. Podeu adquirir-les de forma anticipada al Centre d’Entitats els dies 15 i 16 de desembre de 19:30 h a 21 h i al web www.bat-teatre.net o a les taquilles del Teatre Ateneu des d'una hora abans de la funció.