El Mag Stigman exhaureix entrades al teatre Ateneu de Tàrrega amb ’El Circ dels Impossibles’

Foto: Cia. Mag Stigman.

El reconegut Mag Stigman va omplir ahir diumenge el Teatre Ateneu de Tàrrega amb el seu espectacle ‘El Circ dels Impossibles’, adreçat al públic familiar. ‘El Circ dels Impossibles’ un ‘show’ participatiu en el qual es combinen màgia, malabars, coreografies, grans il·lusions i música, va exhaurir les entrades (el 70% de l’aforament permès per les restriccions Covid).

Un públic entregat va poder gaudir de l’espectacle, que es va representar a les 18 hores i que evoca la història real d’un famós circ que antigament va ser considerat un dels majors espectacles del món. Amb dosis de màgia, il·lusió i sobretot, amb molt bon rotllo, el mag intenta en aquesta obra, que la màgia de la pista ressorgeixi com anys enrere.

Ignasi Stigman, psicòleg de formació, és també professor de la Universitat Blanquerna-Ramon Llull i combina la seva faceta artística amb la innovació pedagògica. Així, de forma paral·lela, ofereix sessions formatives, tant per a alumnes com per a professors, en què posa a l’abast eines de màgia per aprendre i ensenyar matemàtiques.