El Mag Stigman recupera l’essència de la màgia aquest diumenge a Tàrrega amb ‘El Circ dels Impossibles'

El Mag Stigman compartirà aquest diumenge dia 23 al Teatre Ateneu de Tàrrega el seu espectacle El Circ dels Impossibles, adreçat a un públic familiar.

El Circ dels Impossibles és un ‘show’ molt participatiu, en el qual es combinen màgia, malabars, coreografies, grans il·lusions i molta música. L’obra, que es representarà a les 18 hores, evoca la història real d’un famós circ que antigament va ser considerat un dels majors espectacles del món. Amb dosis de màgia, il·lusió i sobretot, amb molt bon rotllo, el mag intenta que la màgia de la pista ressorgeixi com anys enrere.

Paral·lel·lament,  el Mag Stigman continuarà els dissabtes 22 i 29 de gener a la sala Cincómomos de Barcelona amb les representacions de Fabulós, un espectacle familiar de màgia visual. En aquest espectacle, Stigman introdueix la matemàgia, una disciplina amb la qual la màgia serveix per explicar les matemàtiques d’una manera lúdica. De fet, Stigman, que és l’únic mag professional de Catalunya que utilitza la matemàgia, ha afegit a l’espectacle tres trucs d’aquest tipus “per parlar de la importància de les matemàtiques a la nostra vida i com aquestes poden acabant sent divertides”, tal com ho comenta.  A Fabulós, Stigman interpreta una festa escènica dirigida a tota la família, en la qual combina la matemàgia, malabars, coreografies i molta participació i proximitat del públic. L’espectacle, interactiu, està adreçat tant a petits com a adults.

Stigman, psicòleg de formació, és també professor de la Universitat Blanquerna-Ramon Llull i combina la seva faceta artística amb la innovació pedagògica. Així, de forma paral·lela, ofereix sessions formatives, tant per a alumnes com per a professors, en què posa a l’abast eines de màgia per aprendre i ensenyar matemàtiques.