El Rosal i Laumont presenten el seu nou projecte conjunt per aquest Nadal

Redacció | Foto: Asmaa R. Bellahbib

La Fira d’Artistes i Activitats Tradicionals de Tàrrega ha estat l’espai elegit per Laumont i el Rosal per fer la preestrena del seu nou projecte conjunt: el cubanito amb xocolata trufada, un dolç innovador realitzat amb base de galeta que utilitza El Rosal per als seus productes i una xocolata trufada aportada per Laumont.

Sota el lema “Quan sumem el talent, multipliquem les oportunitats”, les dues entitats targarines busquen potenciar la sinergia entre empreses del territori per tal d’aconseguir resultats que no serien possibles sense la unió dels diferents talents que podem trobar, en aquest cas, en espais tan diferents com un obrador de galetes i una empresa especialista en trufes i bolets.

Precisament la reivindicació pel territori ha portat al Rosal i Laumont a fer la preestrena d’aquest projecte a Tàrrega, ciutat on les dues empreses estan localitzades. Dimarts a les 18:30 h es va dur a terme a la Fira d’Artistes i Activitats Tradicionals de Tàrrega la presentació dels cubanitos trufats i posterior degustació d’aquest nou dolç ideal per les festes de Nadal que ja ha tingut molt èxit entre tots els que l’han provat. A banda de l’explicació del projecte per part dels responsables del Rosal i Laumont, a l’acte també es va poder contemplar l’emissió dels vídeos promocionals promocionals d’aquest projecte on apareix el xef amb més estrelles Michelin d’Espanya, Martín Bersasategui, on afirma il·lusionat que “es tracta d’una iniciativa que m’ha sacsejat tan emocionalment com gastronòmicament”.

L'acte va culminar amb la intervenció del xef Salvador Trabalón del Restaurant Saroa de Lleida, que va participar en el procés de creació de la xocolata trufada pel cubanito, amb un showcooking d’una recepta amb tòfona negra fresca Laumont i posterior degustació.