El Rosal reivindica diferents maneres d'estimar amb la campanya de roses de galeta i xocolata

Foto: Núria Boleda.

Sant Jordi és el dia que les persones demostren el seu amor regalant-se una rosa i un llibre. Un amor que tradicionalment s'ha vist representat entre un home i una dona. A través de la campanya d'aquest any, i amb la rosa de galeta i xocolata d’El Rosal com a fil conductor, l'obrador el Rosal vol reivindicar les diferents maneres d’estimar, molt més diverses, més inclusives i lliures de prejudicis.

El Restaurant El Gat, gestionat per l'Associació Alba, acull una exposició de 9 fotografies fetes per la fotògrafa Núria Boleda on es poden veure diferents persones que representen diferents tipus d'amor: amor de germanes, amor de família, amor de parella, amor animal, amor incondicional, amor d'agraïment, amor de pare i fill, entre d'altres. Cada fotografia va acompanyada d'una història sobre la relació d'amor que tenen les persones que hi participen.

"Hem apostat per una campanya de Sant Jordi més reivindicativa que la d'altres anys. És un recull fotogràfic que mostra diferents testimonis explicant la seva petita història d'amor. Són històries que ens ajuden a demostrar que no només hi ha una única manera d'estimar, sinó que n'hi ha moltes de més inclusives i diverses", explica Alba Figueras, de l'equip de comunicació de l'Associació Alba.

L'Eva i l'Alba són dues bessones vinculades a l'Associació Alba i protagonitzen la fotografia d'amor de germanes. " M'ha agradat molt, es una cosa nova i que no havia fet mai i representem l'amor de germanes. Ens agrada anar sempre iguales i si amb una li passa alguna li passa alguna cosa a l'endemà li passa a l'altre" explica l'Alba Fernández.

Actualment a l'obrador El Rosal hi treballen 16 persones, 8 de les quals amb discapacitat o exclusió social. Com a novetat per a aquest Sant Jordi, El Rosal ha elaborat una nova rosa de galeta amb xocolata i maduixa natural. L'objectiu de l'obrador és vendre 25.000 roses de galeta, 3.000 més que l'any passat.

Totes les històries de la campanya #DiferentsManeresdEstimar es poden descobrir a la pàgina web i a l'exposició del restaurant El Gat fins al 22 d'abril.