Passejades i maridatges entre ametllers a Belianes i Vilagrassa

El darrer cap de setmana de febrer i els dos primers caps de setmana de març es realitzaran dues visites guiades a les 10 del matí i les 12 del migdia
Una de les passejades en edicions anteriors ©CCUrgell
photo_camera Una de les passejades en edicions anteriors ©CCUrgell

Els dies 24 i 25 de febrer i 2, 3, 9 i 10 de març Belianes i Vilagrassa es convertiran de nou en un paradís sensorial amb l'experiència L'Urgell, un Passeig entre Ametllers. La principal novetat d'enguany és la incorporació de representacions teatrals i musicals als camps d'ametllers i als cellers locals.

Els ametllers florits seran l'escenari on es desenvoluparan les activitats, maridades amb vins de proximitat. Pel que fa als espectacles, serà el Taller d'Arts Escèniques Cruma de Tàrrega qui s'encarregui de la dinamització.

Les passejades guiades es realitzaran des de la Farmàcia de Vilagrassa i la plaça Major de Belianes, amb dues opcions d'horari: a les 10 del matí o a les 12 del migdia en tots els dies programats.

El cost de la ruta guiada és de 3 euros, amb entrada gratuïta per als infants fins a 10 anys. Aquells que desitgin incloure el tast de vins a la matinal podran fer-ho per 12 euros. Les reserves i el pagament es pot fer a la web de Turisme de l'Urgell.

La durada de la visita als camps, juntament amb el tast, serà d'unes 2 hores, amb un recorregut de 4 quilòmetres.