Els comerços de Tàrrega celebren els 40 anys de la Fira de Teatre amb una ruta retrospectiva

Text: Laia Pedrós / Foto: Laia Pedrós

Foment Tàrrega, l'associació de comerços i serveis de la capital de l'Urgell, s'ha sumat a la commemoració del 40è aniversari de la Fira de Teatre al Carrer amb 'La Ruta dels 40'. Es tracta d'una campanya que ha consistit en instal·lar un total de 40 elements característics que fan un repàs dels 40 anys de FiraTàrrega en 40 establiments comercials de la ciutat. Els clients que comprin en els comerços adherits a Foment Tàrrega rebran una butlleta i hauran de localitzar 10 elements diferents. Quan hagin omplert la butlleta amb almenys 10 segells d'establiments diferents, l'hauran de dipositar en una bústia  ubicada a la cruïlla dels carrers del Carme i Santa Anna i entraran en un sorteig de tres vals de compra (de 500, 300 i 200 euros) i de dotze entrades dobles per a FiraTàrrega.

Marc Roselló, de Foment Tàrrega, ha explicat que "hi ha un doble objectiu: que la gent surti al carrer i es passegi per diferents comerços, i donar-nos de nou la mà amb FiraTàrrega, que és un dels esdeveniments culturals i multitudinaris més importants que es fan a la ciutat".

Per la seva part, la directora executiva de FiraTàrrega, Natàlia Lloreta, ha destacat que "després d'un any de guaret de fira presencial, sentim que era molt important recuperar la connexió local, i més tenint en compte que no vam poder celebrar la 40a edició el 2020" . Lloreta ha dit que es tracta d'un joc que alhora és una exposició dels 40 anys de FiraTàrrega.

L'Ajuntament de Tàrrega també dona suport a la campanya, tal com ha explicat la regidora de Promoció Econòmica, Núria Robert: "Estem molt contents, sabem la importància que té la Fira i l'impacte econòmic que té a la ciutat, també sabem que sempre podem comptar amb Foment Tàrrega, l'associació de comerciants, que és molt potent, per tant, nosaltres donarem suport a totes les iniciatives que es facin".

Està previst que els comerços reparteixin 40.000 butlletes entre els seus clients i el sorteig es farà el dia 3 de setembre.