Els més petits també gaudeixen del Paupaterres

Text: Laia Pedrós / Foto: Laia Pedrós

Les propostes familiars cada vegada tenen més èxit. I si no que ho preguntin al festival Paupaterres de Tàrrega, que ahir a la tarda va acollir una nova edició del Paupakids, el seu apartat reservat als més petits. Com a mesura de prevenció contra la Covid, en aquesta ocasió es va reduir a un concert d’El Pot Petit, que va fer les delícies dels 1.600 assistents, l’aforament màxim amb entrades esgotades des de feia dies.

Les famílies consultades per aquest diari van valorar molt positivament poder recuperar aquest tipus d’actes i van aprovar amb nota l’organització del Paupaterres que van definir com un “espai segur”. I és que hi era obligatori l’ús de mascareta i els assistents estaven situats en taules amb cadires de quatre o sis o bé amb cadires soltes i mantenint sempre la distància de seguretat.

El Paupaterres va viure ahir la jornada més multitudinària amb doble sessió, a la tarda amb el Paupakids i a la nit amb el Paupaterres, on van actuar Els Amics de les Arts, Doctor Prats i Trio Kumbia a partir de les 10, així mateix amb totes les localitats esgotades.

També va funcionar bé la jornada de divendres, que va fer un altre ple. En aquest cas, hi van actuar El Pony Pisador, Roba Estesa, La Terrasseta de Preixens i Ganjanights. Va tenir molt bona acollida el PaupArt, amb vuit artistes urbans creant peces en directe.