Els targarins Edu Escaño Xavier Rivalta al festival Barnasants

Redacció | Foto: Eva Balcells

El festival Barnasants, un projecte cultura en xarxa dels Països Catalans, ha donat a conèixer recentment la seva programació completa, que va començar el 27 de gener i que acabarà el 18 de maig. Són una norantena de propostes durant aquests mesos en la 28a edició del festival de referència de la cançó d'autor. L'edició d'enguany comptarà amb l'actuació de dos dels artistes targarins, Edu Escaño i Xavier Ribalta. 

L'artista Edu Escaño actuarà el 22 d'abril amb la seva banda al Harlem Jazz Club, a la mítica sala de Barcelona. Escaño va presentar el seu segon disc, Quin merder!, en el primer concert d'enguany del cicle musical Tàrrega Sona organitzat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament, al Teatre Ateneu. El disc ironitza sobre la realitat social del moment, en un to crític i divertit alhora.

El targarí Xavier Ribalta farà el concert de clausura del festival el 18 de maig, a Luz de Gas de Barcelona. Ribalta celebrarà els seus 60 anys als escenaris, en un recital titulat ‘Cants intemporals’, en què repassarà tot un seguit de cançons històriques, sota la direcció artística del músic i pianista Ramon Andreu.

Val a dir que no és el primer cop que aquest festival acull algun artista de la capital de l'Urgell, Carlos Miñarro i Xavier Mayora ja van actuar en el Barnasants en edicions anteriors.