Espectacle sobre l'amistat i recull de relats per Sant Jordi a Bellpuig

Text: Laia Pedrós / Foto: Ajuntament de Bellpuig

Bellpuig celebra la diada de Sant Jordi amb dues propostes culturals tenint en compte que enguany no ofereix el tradicional mercat de llibres i roses per evitar aglomeracions com a mesura de prevenció contra la Covid.

D'una banda, aquest divendres, dia 23 d'abril, el Teatre Armengol acollirà l'espectacle Amics, a càrrec de Carla Barroso i Dafnis Balduz, un viatge a través de l'amistat de la mà d'aquests dos artistes creat a partir de l'amor a la música i la paraula que pretén acostar poesies i cacançons a tot tipus de generacions. L'espectacle tindrà lloc a les 8 del vespre i les entrades es poden adquirir a la plataforma Vivetix, https://vivetix.com/events/ajuntament-bellpuig i també al Teatre Armengol.

D'altra banda, el consistori, a través de la Regidoria de Cultura, anima la ciutadania a escriure relats curts, poemes, contes... originals i propis per tal de publicar un recull. Els interessats poden d'enviar les seves creacions literaries a [email protected] fins al 30 d'abril. Segons el regidor de Cultura, Anouar Boumakhtaf, "la idea neix de la necessitat de buscar activitats alternatives, vinculades amb la festa de Sant Jordi, que es puguin fer des de casa i que no impliquin contacte social".