Esquerra Republicana reforça el seu equip a Tàrrega per a les eleccions municipals

Redacció | Foto: Esquerra Republicana

La secció local d'Esquerra Republicana de Tàrrega va aprova el passat divendres per unanimitat la candidatura per a les eleccions municipals del 28 de maig. La llista, encapçalada per l'alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú, suma noves incorporacions al projecte republicà a la vegada que consolida la tasca feta per l'equip al capdavant del govern municipal aquesta legislatura. Els republicans i les republicanes pretenen així consolidar el projecte transformador per fer créixer i avançar Tàrrega i donar resposta als reptes i a les necessitats de tota la ciutadania.

Per l'alcaldessa i cap de llista, Alba Pijuan Vallverdú, “l'únic que ens mou és ser útils. Per això, conformem un equip divers i paritari que combina l'experiència al capdavant del govern municipal amb noves veus provinents de l'àmbit associatiu de la ciutat. Som un equip de gent que fa anys que treballem per a la ciutat des de diferents espais i que volem continuar fent-ho també des de l'Ajuntament.”

L'equip estarà conformat per: l'actual regidor d'Urbanisme, membre de diverses entitats de la ciutat, Jose Luís Marín, com a número 2, seguit per la regidora de Promoció Econòmica i Governació, Núria Robert. S'incorpora a l'equip republicà l'agent comercial i membre actiu de diverses entitats de l'àmbit de l'educació i l'esport, Jordi Badias. També està vinculada al món educatiu a nivell professional i associatiu l'Alba Castellana que s'incorpora a l'equip en cinquena posició seguida per Pepe Roca, president del CEACA i del Consell Esportiu de l'Urgell. A la setena posició s'incorpora Nadil Zahti, activista pels drets de les dones i membre fundadora de l'associació Èxit, seguida per Alejandro Domingo, membre d'Unió de Pagesos, president del Club de Tir amb Arc Urgell i de la Societat de Sant Antoni Abat, entre altres. La novena posició l'ocuparà Maite Caus, doctora en biomedicina i vinculada a entitats esportives i juvenils locals, i, en desè lloc, Teresa Balcells, integradora social presidenta del Club Ciclista Tàrrega i iniciadora de la primera marxa cicloturista femenina de Catalunya, Pedals de Dona.

La senadora i portaveu adjunta d'Esquerra Republicana al Senat, Sara Bailac (15) i la fins ara regidora d'Acció Social Associativa, Igualtat i Salut, Assumpta Pijuan (17), tanquen la candidatura. A més, l'històric regidor d'Esquerra Republicana, Ramon Vallverdú Bordes, clourà la llista de suplents havent estat el primer regidor de la formació republicana a la ciutat de Tàrrega en democràcia i essent l'avi de l'alcaldessa i cap de llista.

L'assemblea ha reconegut i agraït la tasca portada a terme pels diferents regidors i regidores que han format part de l'equip republicà aquesta legislatura.

La candidatura és la següent:

1. Alba Pijuan Vallverdú

2. José Luís Marín

3. Nuri Robert

4. Jordi Badias

5. Alba Castellana

6. Pepe Roca

7. Nadil Zahti

8. Alejandro Domingo

9. Maite Caus

10. Teresa Balcells

11. Antonio Fitó

12. Laura Cera

13. Ibrahima Sory

14. Lídia Peruga

15. Sara Bailac

16. Jaume Sauch

17. Assumpta Pijuan

1. Àngels Calderó

2. Míriam Paredes

3. Ramon Vallverdú Bordes