#Estudies&Treballes de Tàrrega oferirà taules d’experiències professionals

El certamen tindrà lloc el 18 d’abril i comptarà amb centres de les demarcacions de Lleida i Tarragona

L'alcaldessa Alba Pijuan i les regidores Alba Castellana i Núria Robert, durant la presentació ©JordiBonilla
photo_camera L'alcaldessa Alba Pijuan i les regidores Alba Castellana i Núria Robert, durant la presentació ©JordiBonilla

La mostra educativa #Estudies&Treballes de Tàrrega (FET) celebrarà enguany la seva quarta edició concentrant la seva programació en una única jornada el dijous 18 d’abril. La fira consolida la ubicació de l’Espai MerCAT i la plaça de les Nacions sense Estat, on els visitants podran conèixer de primera mà les ofertes educatives i laborals de la comarca.

FET Tàrrega vol tornar a ser el punt de trobada entre joves, persones que busquen feina i empreses. Com a novetat d’enguany hi haurà tres taules d’experiències professionals a l’Espai Auditori amb targarins que exposaran la seva trajectòria per inspirar als oients, tal com ha explicat la regidora d’Educació, Alba Castellana.

La fira començarà a les 9 del matí i s’allargarà fins a les 3 del migdia, amb dos tallers a la tarda

El recinte comptarà amb una trentena d’expositors, entre centres educatius, empreses i entitats. A banda de les escoles i instituts de Tàrrega i Agramunt, aquest any també hi participaran centres de Mollerussa, Cervera i Montblanc.

Els tallers permetran conèixer aspectes com la vida universitària, situacions d’emergència, cocteleria o cuina, entre altres. A la tarda, l’Antic Escorxador acollirà una formació sobre marca personal amb Josep Maria Agustí Roca (15.00) i la Biblioteca Germanes Güell un taller sobre ús dels mòbils amb Ramon Oromí, de gòTIC Tàrrega (18.30).

Tota la informació sobre les activitats i inscripcions es pot trobar a www.tarrega.cat/fet

L’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan, ha volgut subratllar la importància de FET Tàrrega que, amb la incorporació de centres forans, “fa que es converteixi en un petit Saló de l’Ensenyament de Ponent”. Per la seva banda, la regidora de Treball, Núria Robert ha remarcat que “també hem de pensar en l’oferta per a persones que estan a l’atur” que també disposaran d’espais i activitats a la fira.