Èxit de la 8a edició de Lo Closcamoll de Tàrrega, amb més d'un miler d'assistents

El públic va poder gaudir d'una gran varietat d'activitats, com tallers d'alimentació saludable i esports, jocs de fusta, pinta-cares, concerts, etc.
locloscamoll
photo_camera Un dels concerts duts a terme al matí. © Asmaa R. Bellahbib

Aquest passat dissabte 22 d'abril Tàrrega va celebrar la 8a edició de Lo Closcamoll - Festival de Música Familiar de Ponent a l'escola Àngel Guimerà, el qual va ser tot un èxit, comptant amb l'assistència d'aproximadament 1.200 persones d'arreu de Catalunya.

En aquesta edició de Lo Closcamoll - Festival de Música Familiar de Ponent, el públic ha pogut gaudir d'una gran varietat d'activitats, com tallers d'alimentació saludable i esports, jocs de fusta, pinta-cares, contacontes amb anglès… A més, s'han dut a terme un total de cinc concerts de la mà dels grups: LaliBegood, Reggae per Xics, Landry, La Belluga i Pascual & Desnatats.

Anna Nadal, membre de la comissió organitzadora de l'Associació Agrat, ha agraït a totes les famílies que han confiat en aquest festival, ja que hi han assistit persones provinents de ‘les quatre províncies de Catalunya’, la qual cosa dona un tret diferenciador a l'esdeveniment. D'altra banda, Nadal, ha volgut donar les gràcies a les més de 30 empreses col·laboradores que han donat suport al festival, tant econòmic com material.

DSC02623
Una de les famílies que van gaudir del Festival. © Asmaa R. Bellahbib

Per la seva part, l'alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan Vallverdú, ha remarcat que l'edició d'enguany ha estat la primera a dur-se a terme amb total normalitat després de la pandèmia, i ha estat ‘un èxit’. 'Lo Closcamoll és un festival per públic infantil i familiar amb una important trajectòria', ha afegit.

Organitzat per l'Associació Agrat, Lo Closcamoll compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tàrrega i altres institucions i organismes, així com un seguit d'empreses i negocis que també s'han sumat al projecte.