Èxit de la gimcana lingüística als establiments de Foment Tàrrega "No siguis bàrbar!"

Foto: Foment Tàrrega.

Foment Tàrrega ja ha repartit els premis de la seva gimcana lingüística sota el lema No siguis bàrbar! als seus establiments.

El passat 6 de maig es va dur a terme el sorteig de la gimcana, organitzada per Foment Tàrrega i el Servei de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística amb la col·laboració del Pla d’Entorn de Tàrrega i el Consell Comarcal de l’Urgell.

S'han repartit un total de 300 euros en xecs regal per gastar als establiments de Foment Tàrrega. Les persones guanyadores van ser la Pilar Gimeno, amb el primer premi de 150 euros, seguida de Pau Graells amb un segon premi de 100 euros, i Gemma Pons va obtenir el tercer premi, de 50 euros.

La gimcana consistia a descobrir el barbarisme amagat entre les paraules que lluïen en un cartell als aparadors dels 24 comerços participants, i que feien  referència als productes que s’hi venen. Els comerços disposaven de butlletes, que s’havien d’emplenar amb el mot incorrecte i la solució, i que s’havien de dipositar en unes urnes.