Èxit del concert de jazz amb Rita Payés al Teatre Ateneu de Tàrrega

Redacció | Foto: Ajuntament de Tàrrega

El Teatre Ateneu de Tàrrega es va omplir diumenge, 19 de març, a la tarda de bon jazz en un memorable concert capitanejat per la jove artista Rita Payés. Valor emergent de l’escena musical catalana, la vocalista i instrumentista va explorar en el seu repertori diversos corrents del jazz, des dels més purs com el hard bop fins a la fusió de la bossa nova o el bolero. Rita Payés va estar acompanyada dalt l’escenari per Òscar Latorre a la trompeta, Jaume Llombart a la guitarra, Pau Sala al contrabaix i Andreu Pitarch a la bateria en substitució del targarí Roger Gutiérrez, que finalment no va poder actuar per motius de força major.

Emmarcat dins el cicle Tàrrega Sona 2023 organitzat per la Regidoria de Cultura, el concert va rebre molts aplaudiments del públic. A més de fer gala d’una veu única, Rita Payés va brillar especialment tocant el seu inseparable trombó, instrument en què ha esdevingut una virtuosa. En aquest sentit, la jove barcelonina acumula una brillant carrera treballant amb noms com Joan Chamorro, Ignasi Terraza o Esteve Pi. També ha ofert concerts fent duet amb la seva mare, Elisabeth Roma. Un altre dels seus moments estel·lars es va produir l’any 2022, quan va interpretar una cançó a la gala dels Premis Goya al costat de C. Tangana.

Les següents convocatòries del Tàrrega Sona 2023 per aquest mes de març arribaran el diumenge 26 amb la Companyia Pels Més Menuts, que desplegaran el seu repertori adreçat especialment als nadons, i el divendres 31 amb Momi Maiga i els seus sons d’arrel africana.

Podeu consultar la programació completa aquí.