Èxit de vendes al Mercat del Vehicle d'Ocasió de Tàrrega

El certamen, que canviava de dates, ven 90 vehicles, una vintena més que en la passada edició
Parc expositiu del Mercat del Vehicle d'Ocasió  ©AjTàrrega
photo_camera Parc expositiu del Mercat del Vehicle d'Ocasió ©AjTàrrega

El Parc Esportiu de Tàrrega va acollir els passats 17, 18 i 19 de maig l'onzena edició del Mercat del Vehicle d'Ocasió. El certamen canviava de dates per tal de no coincidir amb altres esdeveniments, a més d'ampliar els horaris obrint des del divendres al matí.

Al llarg dels tres dies es van vendre una norantena de vehicles, una vintena més que en la passada edició. Cal tenir en compte que l'espai expositiu era de més de 4.000 metres quadrats amb prop de 400 vehicles exposats als visitants.

Igual que en edicions anteriors, se sortegen 2.000 euros entre tots els compradors d'un vehicle

Enguany hi van participar 18 concessionaris de Tàrrega, Arbeca, Artesa de Segre, Balaguer i Lleida, sent el rècord de participació del certamen. La regidora de Promoció Econòmica, Núria Robert, va assenyalar el manteniment de l'aposta del certamen per als cotxes híbrids i elèctrics “que costa una mica”, però, així i tot, l'oferta va incrementar respecte edicions anteriors. Robert també va voler remarcar que les dades demostren que la capital de l'Urgell és “un dels mercats referents del sector de l’automoció a les terres de Lleida”.

Per la seva banda, l'alcaldessa Alba Pijuan va destacar que, per primera vegada, participaven en la fira “tots els concessionaris existents a Tàrrega”.

La gamma de preus anava des dels 2.500 euros fins als 82.900.