La FAVT denuncia que l'actual equip de govern de Tàrrega els torna a marginar

La subvenció anual continua sent de 500 € per cinquè any consecutiu, un 75% menys que l'any 2019

 

 

Joan Pujal.
photo_camera Joan Pujal, president de la Federació de Veïns de Tàrrega.

La FAVT (Federació de Veïns de Tàrrega) denuncia que l'Ajuntament de Tàrrega els torna a marginar. Segons al·lega el president de l'associació, Joan Pujal, la subvenció anual prevista pel 2024 que reben continua sent un 75% més baixa que l'any 2019, que era de 2.000 euros.

Denunciem públicament la marginació de la FAVT de Tàrrega, no podem entendre que un govern d'esquerres no vulgui la participació ciutadana”, destaca Pujal. “El nou equip de govern vol eliminar a la FAVT perquè amb 500 € anuals no podem cobrir les despeses de l'entitat, ni tampoc fer activitats”, afegia el president de l'associació.

A més a més, denuncien que dins del nou pressupost municipal només tenen un total de 10.000 € destinats a fer rampes per les cadires de roda, que segons afirmen és “un import insuficient per posar rampes a tots els carrers del municipi”. L'organització també reclama que “fa falta incloure una partida de 100.000 €  per arreglar voreres, i una altra per arreglar la Rambla de Canalet, ubicada al barri Sol Ixent”.

Per aquestes raons la FAVT ha estudiat la possibilitat de presentar al·legacions contra els pressupostos del 2024, que presentaran al Ple de l'Ajuntament de Tàrrega el pròxim dia 9 de novembre.