La Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega es trasllada de nou al camp dels Escolapis

Serà l'1 de juny i sumarà una parada de productors de sidra de Puigverd de Lleida

Presentació de la Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega 2024 ©AjTàrrega
photo_camera Presentació de la Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega 2024 ©AjTàrrega

Tàrrega acollirà el dissabte 1 de juny l'11a edició de la Fira de la Cervesa Artesana. Una dotzena de productors de cervesa i sidra presentaran les seves novetats de les 11 del matí fins a les 3 de la matinada.

La principal novetat d'aquesta edició és que canvia d'ubicació i es trasllada de nou al Camp dels Escolapis, on ja s'havia celebrat, amb l'objectiu de concentrar els diferents espais.

Els productors que hi participaran seran La Vella Caravana (Menàrguens), Espina de ferro (Vilanova del Camí), C13 (la Pobla de Segur), Lo Vilot (Almacelles), Ponent (Artesa de Segre), Gambusí (Tortosa), Poch’s (Castellfollit de la Roca), Reptilyan (Lluçà de Baix/El Vendrell), Jovo (Vilanova i la Geltrú), Santa Pau Ale (Santa Pau) i Oditty (Barcelona, Irlanda i Itàlia).

A més, enguany se suma La Solana, una sidra d'un celler de Puigverd de Lleida que produeix aquesta beguda amb pomes de Ponent.

Agrat ha agraït la tasca durant la primera dècada de Cerveseria Matoll de Belianes, que deixa de participar en l'organització després de baixar la persiana el 2023

La programació musical inclou els concerts de The Bucket Brothers i de Ponent Roots. Els DJs Txivi i Residents també amenitzaran la festa fins a la matinada. A més, també tindrà lloc una ballada de swing a càrrec de Somswing TRRG.

A l'espai de foodtrucks hi haurà una àmplia oferta gastronòmica amb vuit furgonetes que oferiran peix del Delta de l'Ebre, pizzes, coques de recapte, hamburgueses, entrepans, tapes i creps.