Una trentena d'expositors a la fira #Estudies&Treballes de Tàrrega

El certamen educatiu es consolida amb la novetat de taules d'experiències professionals
Alumnes en un dels estands d'Estudies&Treballes ©JordiBonilla
photo_camera Alumnes en un dels estands d'Estudies&Treballes ©JordiBonilla

L’Espai MerCAT i la plaça de les Nacions sense Estat de Tàrrega acullen aquest dijous 18 d'abril la mostra educativa #Estudies&Treballes (FET). El certamen celebra la seva quarta edició amb la participació d'una trentena d’expositors, entre els quals hi ha centres educatius de Tàrrega i Agramunt, a més d'altres de fora de l'Urgell com Mollerussa, Cervera i Montblanc.

A banda de la zona d'expositors, durant tot el dia hi ha tallers en els quals l'alumnat pot conèixer aspectes com la vida universitària, situacions d’emergència, cocteleria o cuina, entre altres.

També s'han programat tres taules d’experiències professionals amb targarins que exposen la seva trajectòria

Visita institucional a Estudies&Treballes ©JordiBonilla
Visita institucional a Estudies&Treballes ©JordiBonilla

La benvinguda institucional ha anat a càrrec de la directora general de l'Alumnat de la Generalitat, Anna Chillida, qui ha posat en relleu #Estudies&Treballes per “les dues lluites que tenim com la lluita contra l'abandonament i l'empoderament de l'orientació educativa i, a més, fet des del territori”.

Per la seva banda, l'alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan, ha destacat l'ampliació de centres d'altres comarques, així com les taules rodones que permeten “aprendre d'experiències de primera mà de persones que amb formació han arribat on són”. Pijuan també ha expressat la voluntat d'incloure la jornada Innova, que se celebrarà la setmana vinent, dins d'#Estudies&Treballes el pròxim any.

La fira clourà aquesta tarda a l’Antic Escorxador que acollirà una formació sobre marca personal amb Josep Maria Agustí Roca (15.00) i la Biblioteca Germanes Güell amb un taller sobre ús dels mòbils amb Ramon Oromí, de gòTIC Tàrrega (18.30).