Gran èxit de la xocolatada de Carnestoltes a Tàrrega per recaptar fons contra el càncer infantil

Redacció | Foto: Ajuntament de Tàrrega

Divendres dia 17 de febrer a la tarda es va celebrar la tercera xocolatada benèfica en favor de la lluita contra el càncer infantil que impulsa el Pla Educatiu d’Entorn. Desenes de persones de totes les edats es van aplegar a la plaça del Carme per col·laborar amb la iniciativa, enguany inclosa dins els actes de Carnestoltes per tal de fomentar-ne la participació.

L’acte, que compta amb una àmplia participació de l’àmbit comunitari i social, va estar amenitzat per La Toltes, el personatge estrella del Carnestoltes infantil. Així doncs, les persones assistents van poder ballar la seva cançó i seguir el show de La Toltes tot col·laborant amb una bona causa i assaborint un got de xocolata desfeta, elaborada amb la col·laboració de l’Associació dels Amics dels Escoltes de Tàrrega.

La convocatòria, que fa tres anys que es desenvolupa amb motiu del Dia Internacional contra el Càncer Infantil (15 de febrer), vol ajudar a recaptar fons destinats a la investigació de la malaltia a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. En aquesta edició es van recollir més de mil euros. En el decurs de l’acte, també s’han encès els brolladors de la Font del Pati il·luminats de groc, el color que distingeix la solidaritat contra el càncer infantil.

Locals buits vestits de Carnaval

Val a dir que durant els dies de Carnaval, la Regidoria de Promoció Econòmica també va decorar amb vinils plens de motius de Carnaval diversos aparadors de locals comercials desocupats en el marc de la campanya “Reobrim els locals buits”, l'objectiu de la qual és buscar solucions a la problemàtica dels locals comercials tancats. La decoració es basava en edicions passades de la celebració en establiments tancats dels carrers Agoders, Santa Maria, Carme i el Raval del Carme.