Guimerà ofereix activitats esportives a la piscina durant l'estiu

Foto: Diputació de Lleida.

La vila de Guimerà ha preparat un seguit d'activitats esportives a la seva piscina durant l'estiu per tal d'oferir propostes saludables en un ambient refrescant per les altes temperatures.

Per una banda, ha organitzat cursets de natació, que ja s'han iniciat des del 5 de juliol i tindran durada fins al 5 d'agost. Aquests es duen a terme els dimarts i els divendres, i ofereixen dues franges horàries segons l'edat: a 3/4 de 5 de la tarda serà el torn dels adults, mentre que els petits començaran a 2/4 de 6 de la tarda.

D'altra banda, també s'ofereixen activitats fora de l'aigua com són l'aiguagim, ioga o pilates. L'aiguagim i el ioga també van començar el 5 de juliol, i el primer clourà el 5 d'agost i es desenvolupa els dimarts i divendres a 2/4 de 7 de la tarda, mentre que el ioga ho farà el 26 d'agost i es practica els dijous a les 8 del vespre. El pilates tindrà lloc de l'1 al 26 d'agost, els dilluns a les 8 del vespre.

Els preus per aquestes activitats ofereixen dues modalitats de pagament. Existeix la possibilitat de tarifa plana tot l'estiu, que són 20 euros pels adults i 15 pels infants, mentre que les sessions individuals són de 8 euros per ambdós, tot i que pels infants inclou dues sessions. Organitzen les activitats Viu Guimerà i l'Ajuntament.