Guimerà s'omplirà de poesia i flors a principis de juny

Cartell: Viu Guimerà.

La vila de Guimerà organitza, per primera vegada, un cap de setmana ple de Poesia i flors. El municipi de l'Urgell acollirà els dies 4, 5 i 6 de juny unes jornades plenes d'activitats vinculades a la poesia i a les flors.

La primera edició arrencarà el dissabte 4 al matí pels carrers de Guimerà amb un concurs d'engalanatge poètic i floral dels balcons, portes i carrers. El jurat passejarà pels carrers per dur a terme la valoració als volts de 2/4 de 2 del migdia. Els premis del concurs s'entregaran a les 6 de la tarda a la plaça Major. Des del mateix punt, a 2/4 de 7 s'iniciarà la ruta poètica i floral que tindrà una durada d'una hora i mitja aproximadament.

El diumenge 5, des de les 10 del matí fins a les 7 de la tarda, hi haurà la fira d'artistes, artesans i flors a la carretera de Tàrrega. També s'organitzarà un taller de decoració de testos, per un preu de dos euros. A la 1 del migdia es podrà gaudir d'un vermut poètic.

La primera edició de Poesia i flors també contempla activitats pel dilluns 6 de juny, on a les 9 del matí s'iniciarà una caminada per les vinyes i tast de vi de Viu Guimerà. Les inscripcions tenen un preu d'un euro i es poden realitzar a través del telèfon 620 864 5448.

La festa comptarà amb un concurs d'Instagram sobre fotografies del certamen fins al dia 6 a les 2 del migdia, amb el hashtag #guimeràpoesiaiflors. A més a més, durant els tres dies es podrà visitar l'exposició del museu Tallers artístics i els carrers guarnits de flors. 

La primera edició de Poesia i Flors, a Guimerà l'organitza Viu Guimerà, Art Rural lo Cigronet, el Cau, l'Ajuntament de Guimerà, Santpedor Art i Creació, Viles florides i Guimerà.info.