Tàrrega habilitarà l'antic escorxador per obrir un espai per joves els caps de setmana

Els usuaris disposaran de wifi gratuït i diferents jocs de taula, a més d'un monitor de Quàlia que serà qui dinamitzarà diferents activitats de la Tarda Jove

Presentació del nou espai Tarda Jove a Tàrrega ©AjuntamentdeTàrrega
photo_camera Presentació del nou espai Tarda Jove a Tàrrega ©AjuntamentdeTàrrega

L'antic escorxador de Tàrrega es convertirà els caps de setmana en Tarda Jove, un espai per a adolescents d'entre 12 i 16 anys impulsat per l'Ajuntament de Tàrrega. L'equipament ubicat al carrer de la Solana obrirà els dissabtes de 17 a 20 hores i els diumenges de 16 a 19 hores per tal que els joves puguin passar l'estona i fer-hi diferents activitats. El tret de sortida del projecte serà aquest dissabte 17 de febrer.

Tarda Jove també disposarà de wifi gratuït i diferents jocs de taula variats. L'ús del servei és lliure per als usuaris i no requerirà inscripció prèvia.

Un monitor de l'empresa de lleure Quàlia serà qui dinamitzarà les activitats

El projecte s'inclou dins el programa Temps per Cures que busca una major conciliació familiar i que ja ha ofert altres serveis com els Camins Escolars, que acompanya infants d’I3 a 6è de primària fins al seu centre escolar i del qual ja se'n beneficien una quarantena de famílies, o els serveis de canguratge puntual per a famílies amb infants de 3 a 6 anys, que s'han prorrogat.

Temps per Cures compta amb el suport del Ministeri d’Igualtat, el Departament d’Igualtat i Feminismes i el Consell Comarcal de l’Urgell.