Junts X Tàrrega presenta la llista electoral prevista per les eleccions de maig

Perelló ha apostat per una ciutat integradora, sostenible, saludable, feminista, cohesionada, capaç d'abordar els reptes socials, econòmics i mediambientals
La presentació de la llista de Junts per Tàrrega (4)
photo_camera La presentació de la llista de Junts per Tàrrega. Foto: Junts per Tàrrega

La cap de llista de Junts per Tàrrega, Rosa Maria Perelló, va donar a conèixer aquest passat dissabte les persones que componen la candidatura a les municipals del pròxim 28-M. Ho va fer acompanyada de la portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, i del president del grup parlamentari de Junts, Albert Batet.

Durant la seva intervenció, Perelló va explicar que la voluntat de Junts és “situar les persones al centre de l'acció i gestió política municipal, estar al servei dels ciutadans: la proximitat, el diàleg, saber escoltar i la transparència en la presa de decisions”. Per a la cap de llista de Junts per Tàrrega, la ‘Tàrrega del futur’ és “un projecte que volem que sigui compartit, i que prioritzi la millora i el progrés de la ciutat en tots els aspectes”. “Volem que Tàrrega sigui el reflex d'allò que els targarins i targarines volen, necessiten o anhelen pel seu projecte de vida”, va detallar Perelló.

En aquest sentit, Junts per Tàrrega aposta per una “ciutat integradora, sostenible, saludable, feminista, cohesionada, capaç d'abordar els reptes socials, econòmics i mediambientals que tenim plantejats. Una capital de comarca que sigui la base del país que volem, i que tingui un ajuntament compromès amb la llegua, la cultura i la república catalana”, va concloure Perelló.

Per la seva banda, el president del grup parlamentari de Junts, Albert Batet, va posar en valor l’equip de Junts per Tàrrega i va explicar que Perelló “és l’exemple més clar que som gent de debò, que no ens rendim i persistim”. El president del grup parlamentari va dir que la cap de llista de Junts per Tàrrega “és la millor candidata i la millor alcaldessa”, perquè “s’estima Tàrrega i la seva gent”. Per a Batet, la capital de l’Urgell “necessita un canvi a través de la bona gestió, un equip de govern que treballa amb solvència i il·lusió, que s’escolta les persones i dialoga”, i que aquest canvi “només el faran possible la Rosa Maria Perelló i el seu equip de persones preparades”.

Igualment, la portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va traslladar tot el seu suport a Perelló i el seu equip per fer de Tàrrega un lloc encara millor en el qual viure. Durant la seva intervenció, Nogueras va explicar que la mala gestió dels municipis també deriva de la gestió negligent dels diners a Madrid i, malauradament, també de les decisions de la Generalitat, va dir. La portaveu de Junts al Congrés va posar com a exemple el problema actual de sequera que viu el país, i va recordar que quan Junts va sortir de l’ACA i hi va entrar ERC, “vam deixar al calaix un llistat d’accions per fer front i per prevenir la sequera, i al costat d’aquest llistat, mil milions d’euros per executar-les”, i va lamentar que “ERC ha esperat a que plogués, i això és una gestió nefasta que no ens mereixem”, va dir Nogueras.
 

Llista de Junts per Tàrrega

1. Rosa Maria Perelló Escoda

2. Emili Gilabert Roca

3. Gisel Llobet Domingo

4. Martí Pijuan Riera

5. Marta Torre Bergada

6. Anna Maria Farré Casaseca

7. Raul Arenas Isaac

8. Gabriel Lacambra Garcia

9. Jaume Vall Cort

10. Eli Cunilleras Tiñena

11. Carmina Mas Brianso

12. Josep Capitan Montenegro

13. Gabriel Balcells Xuriach

14. Dolors Castells Pons

15. Carles Segarra Alcubierre

16. Pepita Costa Solé

17. Carles Pascual Pascual

S1. Raül Palacios Bover

S2. Teresa Gracia Salgado

S3. Antoni Reñé Valls