L’Ajuntament de Tàrrega millora les parades del bus urbà

Renovació de la pintura i vinilació dels tòtems senyalitzadors
Parada de bus a la plaça del Carme. © Ajuntament de Tàrrega
photo_camera Parada de bus a la plaça del Carme. © Ajuntament de Tàrrega

L'Ajuntament de Tàrrega, mitjançant l'àrea de Promoció Econòmica, ha impulsat diverses millores en les parades del bus urbà de la ciutat. Recentment, s'ha renovat la pintura de tots els tòtems informatius de les parades, senyalitzats ara de color blau, i s'han instal·lat nous vinils a cadascun d'ells.

La nova vinilació inclou els horaris de totes les parades del bus urbà, fet que facilitarà als usuaris de disposar de més informació sobre aquest servei. També s'ha procedit a repintar els bancs d'espera de cada parada. En total, el bus urbà de Tàrrega disposa de 30 parades i compta amb uns 20.000 usuaris anuals.

D'altra banda, el mes vinent s'instal·laran tres marquesines noves en tres de les parades més concorregudes de la ciutat. Aquesta acció oferirà una millora del servei, ja que permetrà les persones usuàries de resguardar-se i fer més confortable l'estona d'espera.

Totes aquestes millores suposen una inversió de 18.000 euros i són una aposta per continuar millorant el servei de bus urbà a Tàrrega, que es considera bàsic per a les persones que no disposen de vehicle privat i també per a totes aquelles que prefereixen fer ús del transport públic.