L’Urgell, sabors que inspiren!, un nou catàleg per difondre la gastronomia del territori

S’han dissenyat 300 exemplars que es repartiran entre el sector turístic.

 

WhatsApp Image 2023-03-31 at 16.14.36
photo_camera A l'acte de presentació hi van participar restauradors, productors i agents turístics del territori. Foto: Consell Comarcal de l'Urgell

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de l'Urgell ha presentat un nou catàleg amb l'objectiu de continuar difonent dels productes de proximitat, el patrimoni gastronòmic i la cuina de qualitat del territori, L’Urgell, sabors que inspiren!

Seguint amb la promoció de la Ruta gastronòmica de l’Urgell presentada l’any passat, aquesta publicació posa en valor la gastronomia i els productes urgellencs, a més a més, de donar a conèixer els restaurants que cuinen plats tradicionals de la zona.

Aquesta iniciativa pretén promocionar l’Urgell, amb la gastronomia i els productes locals, i contribuir a fomentar l’economia circular i sostenible, posant en valor la terra, l’entorn natural i lluitar contra el malbaratament alimentari.

El catàleg conté també, un llistat d’iniciatives de turisme actiu, cites i experiències gastronòmiques que complementen les propostes culinàries de l’Urgell, amb tota la seva explosió de colors i textures.  

S’han dissenyat 300 exemplars que es repartiran entre el sector turístic i també, es pot consultar la publicació a la web www.turismeurgell.cat on hi ha el PDF digitalitzat.