La Comissió del Carnestoltes d'Agrat engega una campanya per recol·lectar roba interior per poder tornar a guarnir com cal la Plaça Major de Tàrrega

Redacció | Foto: Comissió del Carnestoltes d'Agrat

Després dels fets ocorreguts la nit del passat dissabte i “reivindicant l'espai públic com a prioritat en la lliure expressió”, la Comissió del Carnaval d'Agrat condemna la retirada de les garlandes de roba interior per part de l'Ajuntament i engega una recol·lecta de roba interior, sota el lema #JoEmTrecLaCalça. La Comissió demana a la ciutadania de Tàrrega que presti la seva roba interior al Carnestoltes d'enguany perquè es puguin elaborar noves garlandes de calces, calçotets, sostens i mitjons.

Han habilitat dos punts de recol·lecta a la ciutat: el primer a Cal Badias (Carrer del Carme, 36) i, el segon, al Bar Kirikú (Plaça de les Nacions Sense Estat).

Alhora, també demanen que en el sermó que pronunciarà Lo Rei Carnestoltes a la Plaça Major el pròxim dissabte, tothom assisteixi sense roba interior i amb aquestes peces tan íntimes a la mà.