La Cursa del Torró d’Agramunt també se suma als actes de commemoració de Guillem Viladot

Redacció | Foto: Ajuntament d'Agramunt

La regidoria d’esports de l’Ajuntament d’Agramunt amb la col·laboració del Club Atlètic Escatxics i empreses i entitats col·laboradores, han tirat endavant una nova edició de la Cursa del Torró. Aquesta setmana s’ha presentat el cartell de la 32a edició de la Cursa del Torró que tindrà lloc el diumenge 09 d’octubre dins el marc de la Fira del Torró i de la Xocolata a la Pedra que se celebra a Agramunt el primer cap de setmana d’octubre.

Amb aquesta edició es recuperarà la total normalitat de la prova, i per fer-ho s’han preparat dues distàncies, amb una cursa de deu quilòmetres i una altra de cinc. Ambdós recorreguts tindran una part urbana, fins a sortir del municipi d’Agramunt, i la resta de quilòmetres transcorreran per camins.

La cursa, a més, un cop es donin per finalitzades les dues distàncies, també es duran a terme curses infantils on podran participar nens de la categoria alevins fins a prebenjamins. El punt de sortida i arribada de totes les curses serà el Passeig Josep Brufau.

Les inscripcions, ja estan obertes i es poden fer a través del web www.agramuntesports.cat. El preu de les curses és de 14 € i inclou samarreta de la cursa, avituallament a l’arribada i bossa amb obsequis per als participants. Les inscripcions a les curses infantils seran gratuïtes.

Coincidint amb la celebració del centenari del naixement de Guillem Viladot, l’organització de la cursa ha volgut sumar-se també als actes de commemoració. Per aquest motiu, s’ha dissenyat, per aquesta edició, un trofeu commemoratiu que recordarà l’obra de Viladot que es donarà als primers classificats de cada categoria.