La FAVT mostra desacord amb els pressupostos de l'Ajuntament de Tàrrega

Foto: Arxiu Comarques.

La Federació d'Associacions de Veïns de Tàrrega (FAVT) està en desacord amb els pressupostos de l'Ajuntament de Tàrrega.

Reivindica que "se'ls està marginant" perquè el consistori rebaixa un 75% la subvenció per al 2022. L'import previst de retribució és de 500 €, que contrasta amb el rebut l'any 2019, de 2.000 € anuals, i de 2.500 € l'any 2018, segons les dades aportades per la FAVT.

Per tant, la federació denuncia públicament que "no podem entendre que un govern d'esquerres no vulgui la participació ciutadana i que margini la FVT per les crítiques fetes al consell de participació ciutadana", celebrat el dia 31 de març de 2022. També afirma que amb aquest pressupost, "el nou equip de govern vol eliminar la FAVT perquè amb 500 € no podem tenir l'oficina oberta ni cobrir les despeses ni fer activitats".

D'altra banda, la FAVT també denuncia que en el pressupost municipal de Tàrrega es destina només un import de 5.000 € per la construcció de rampes per cadires de rodes: "un import insuficient, perquè a la ciutat falta construir rampes en 30 carrers".

Per aquests motius, entre altres, la FAVT es planteja la possibilitat de presentar al·legacions contra el pressupost previst per l'any 2022, aprovat el dia 7 d'abril.