La Fuliola cancel·la la majoria d’actes de la Festa Major de Santa Anna pel coronavirus

Text: Laia Pedrós / Foto: Ajuntament de la Fuliola

La Comissió de Festes de l’Ajuntament de la Fuliola ha anunciat aquest dijous la cancel·lació de la majoria dels actes de la Festa Major dedicada a Santa Anna, que s'havia de celebrar aquest cap de setmana, concretament els dies 25 i 26 de juliol.

En un comunicat publicat a les xarxes socials, el consistori ha argumentat aquesta decisió com a mesura de prevenció tenint en compte “els nous casos de la Covid-19 i l’evolució de la pandèmia en les nostres contrades”.

Després de ser un dels municipis més castigats per la pandèmia a la comarca de l'Urgell amb un important focus de contagi a la residència, l’Ajuntament s’ha marcat “la prudència com a màxima, tot esperant que aquests moments d’incertesa siguin el més curts possibles”.

Les activitats segueixen amb l'objectiu de mantenir l'essència de la Festa Major de Santa Anna són un concurs de balcons florits i decorats, un concurs de dibuix infantil i un concurs de vídeo (categoria júnior i sènior). Dissabte es repartirà un detall per les cases i diumenge hi haurà un castell de focs artificials. 

Val a dir que la Comissió de Festes de l’Ajuntament de la Fuliola ja havia adaptat els actes a la nova normalitat tot i que finalment ha optat per cancel·lar-los per contribuir a frenar la propagació de la Covid-19.

També s'ha suspès la Festa Major a Castellserà, Nalec i Montclar.