La Fundació Perelló convoca un nou premi de Belles Arts Sant Jordi

Foto: Ajuntament de Bellpuig

El Premi Internacional de Belles Arts Sant Jordi continua apostant per la promoció de les arts plàstiques tant d’artistes consolidats, com de professionals novells. El guardó també té l'objectiu de vetllar per la difusió del món de les arts pictòriques i tridimensionals, uns vessants que han marcat la trajectòria artística del seu impulsor, Jaume Perelló.

La convocatòria d’enguany se centra en obres de pintura. Tothom que hi vulgui participar, ho pot fer enviant un correu electrònic amb la següent informació: dues imatges de l’obra en format JPG amb alta resolució i, a banda, un document on s’indicarà el format i la tècnica de l’obra, junt amb un breu currículum de l’artista, fent constar nom, adreça, telèfon i correu electrònic. Aquesta documentació cal trametre-la, a tot tardar, fins al dia 31 de gener.

Entre totes les obres rebudes, el jurat farà una selecció de 25 obres que formaran part del catàleg que s’edita per l’ocasió, de les exposicions itinerants entre els municipis de Bellpuig, Torrefarrera i Lleida i que optaran als premis i a les mencions honorífiques.

Els premis es lliuraran en un acte públic que tindrà lloc el dia 30 d’abril de 2022 al Convent de Sant Bartomeu. La convocatòria està dedicada aquest any a la pintura i preveu l’atorgament d’un primer premi de 6.000 € i un segon de 2.500 €. Les bases es poden consultar a la web de l’Ajuntament de Bellpuig i es poden demanar per mitjà del correu.

El Premi Internacional de Belles Arts Sant Jordi és convocat cada anyper la Fundació Perelló, assolint enguany la seva dissetena edició. Compta amb el patrocini de la Diputació de Lleida i l’Institut d’Estudis Ilerdencs i la col·laboració de l’Ajuntament de Bellpuig, l’Ajuntament de Torrefarrera i el Consell Comarcal de l’Urgell.