La rumba de Carlitos Miñarro estrena amb èxit el 2n festival a2m de Tornabous

Text: Laia Pedrós / Foto: Laia Pedrós

Una doble actuació de rumba del targarí Carlitos Miñarro va inaugurar ahir amb èxit el festival a2m de Tornabous, que celebrarà la seva segona edició durant l’estiu amb els objectius de dinamitzar els tres pobles del municipi, fomentar el turisme de proximitat, donar a conèixer el patrimoni i donar suport a la cultura.

La primera jornada d'a2m va començar amb el concert familiar Superbaby i va acabar amb La Rumba Blanca on Miñarro estava acompanyat de Pep Lladó.

Pel que fa a la programació, consta d'una desena de propostes, entre animació infantil, teatre i música.

Els més petits també gaudiran de l'espectacle d'animació teatral Estanis, l'home dels oficis a càrrec de La Cremallera Teatre (29 de juliol, plaça de ca l’Eloi, Tornabous) i la companyia la Pantomima amb el Mag Ventura (4 setembre, Molí d’Espígol, Tornabous).

En l’apartat teatral actuaran Punt Moc amb GAGSonTRIX (15 de juliol, Parc de les Escoles, La Guàrdia d’Urgell) i Les Walkiries amb Avui cuines tu! (19 d’agost, carrer de la Pau, El Tarròs).

Finalment, quant a la música actuaran Gessamí Boada amb On començo jo (22 de juliol, Espai Lluís Companys, El Tarròs); Alidé Sans amb Henerècla (12 d’agost, nucli antic, La Guàrdia d’Urgell); Carles Belda & Marc Serrats amb Dos pardalets i dj Selektah Elektra (27 d’agost, Parc del Reguer, Tornabous) i Cesk Freixas amb Memòria (4 de setembre, Molí d’Espígol).

L’alcalde, David Vilaró, ha indicat que el festival compta amb un pressupost de 4.000 euros i en aquesta edició s’estrenaran diferents escenaris com l’accés a la torre del Guàrdia d’Urgell o el Molí d’Espígol, on actuarà Cesk Freixas en una col·laboració amb l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural.

Les entrades (2 euros) i els abonaments (10 euros) es poden adquirir al web a2m.cat.