La sala del Foment de Sant Martí de Maldà acull una nova edició de “Vins i Boira”

Redacció | Foto: Associació Vall del Corb

Us informem que aquest dissabte 11 de febrer a les 18.30 h, la sala del Foment de Sant Martí de Maldà acollirà una nova edició de “Vins i Boira”, iniciativa de Vins del Riu Corb, amb la projecció del documental francès “Vigneronnes”, un retrat centrat en viticultores de França o Itàlia i que va guanyar la darrera edició del Most/Festival Internacional de Cinema del Vi. Després de la projecció, hi haurà un tast de vins de la subzona.

La iniciativa neix de la col·laboració entre l'Associació Vall del Corb, els cellers que en formen part i el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya /. VINSEUM, per a posar en relleu la cultura vitivinícola en aquesta subzona de la DO Costers del Segre. El Most Festival és un projecte liderat pel VINSEUM i s'ha consolidat a escala internacional com un festival genuí de producció audiovisual lligada a la vinya i el vi.

Per a l'Associació, “Vins i Boira” és una activitat d'hivern que apropa la vinya i el vi al públic general, així com potencia el coneixement dels vins produïts a la zona i els seus productors.