La Soll de Tàrrega acull una xerrada de la Plataforma contrària als Jocs Olímpics d'hivern

L’espai autogestionat i cooperatiu de La Soll ha organitzat pel pròxim dijous 9 de juny a 2/4 de 8 del vespre una xerrada a càrrec de la Plataforma #StopJJOO. Ho fa amb la finalitat de conèixer els motius que els han dut a crear la campanya contrària a la celebració dels Jocs Olímpics d’hivern al Pirineu.

La plataforma va néixer ara fa 3 anys, impulsada per veïns i veïnes de la zona que veuen en el projecte dels Jocs Olímpics d’hivern “un model socioeconòmic fracassat i depredador dels nostres ecosistemes i que aboca a les veïnes del Pirineu, especialment a les joves, a feines estacionals i mal pagades.” En els darrers mesos han organitzat diferents actes i xerrades sobre un projecte que ha generat molta polèmica i que no ha trobat consens en tot el territori.

La xerrada tindrà lloc al local de La Soll, situat a la plaça de les Nacions. Les ponents convidades seran Raquel Estany i Marta Closa, membres del Casal Popular La Fura de Solsona, que explicaran els motius de la creació de la campanya i com es veu aquest esdeveniment des del Pirineu.